Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kocaeli Darıca'da K*nlı S*ldırı: 18 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti 12 Şüpheli Yakalandı

Kocaeli Darıca'da K*nlı S*ldırı: 18 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti 12 Şüpheli Yakalandı

Darıca'da 4 işyerine yapılan kurşunlu saldırıda 18 yaşındaki Ahmet Satan hayatını kaybetti. 12 şüpheli tutuklandı. Polis, olayı aydınlatmak için soruşturmayı sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli Darıca'da K*nlı S*ldırı: 18 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti 12 Şüpheli Yakalandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, 21 Ağustos tarihinde gece saatlerinde meydana gelen olayda, 4 işyerine yapılan kurşunlu saldırıda 18 yaşındaki Ahmet Satan hayatını kaybetti. 12 şüpheli kıskıvrak yakalandı ve 5’i tutuklandı.

Olay, Osmangazi Mahallesi Tuzla Caddesi'nde gerçekleşti. Gece saatlerinde yoldan geçen bir otomobilden 3 hurdacı ve 1 kaportacı işyerine ateş açıldı. Kurşunlar, o sırada arkadaşına çay içmeye gelen Ahmet Satan'a isabet etti. Satan, olay yerinde yapılan ilk müdahaleye rağmen hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşamını yitirdi. Olay yerinde 22 boş kovan bulundu.

"12 Şüpheli Kıskıvrak Yakalandı"

Polis ekiplerinin hızlı ve titiz çalışmaları sonucunda B.Z., Ö.F.K., Y.C.Ç., H.E.D., M.B.D., R.A., U.R.Y., A.Ö., T.A., S.E., Ö.Y. ve Ş.B. isimli 12 şüpheli yakalandı. Şüpheliler, "kasten öldürme," "ateşli silah bulundurma," ve "suç delillerini gizleme veya yok etme" suçlarından gözaltına alındı. İfadeleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.Z., Ö.F.K., Y.C.Ç., H.E.D., ve Ö.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor"

Polis, olayın aydınlatılması ve adaletin sağlanması amacıyla soruşturmayı sürdürüyor. Darıca'daki bu kanlı saldırı olayının tüm detayları ve arka planı hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gabriel Paulista: "Avrupa Ligi'ne Katıldığımız İçin Çok Mutluyuz"

Gabriel Paulista: "Avrupa Ligi'ne Katıldığımız İçin Çok Mutluyuz"