Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kırıkkale'de Pompalı T*fekle Vurulan Şahıs Hayatını Kaybetti

Kırıkkale'de Pompalı T*fekle Vurulan Şahıs Hayatını Kaybetti

Kırıkkale'de bir husumet sonucu pompalı tüfekle vurulan Ulvi Kaleli, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli G.A., kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırıkkale'de Pompalı T*fekle Vurulan Şahıs Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Kırıkkale'de, husumetlisi tarafından pompalı tüfekle vurulan bir şahıs hastanede hayatını kaybetti. Olay, Kırıkkale çevre yolu üzerindeki Kırıkkale Yüksek Hızlı Tren Garı mevkisinde meydana geldi.

Ulvi Kaleli (49) ile husumetli olduğu öğrenilen G.A. arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek şiddetli bir çatışmaya dönüştü. Tartışmanın ardından G.A., pompalı tüfek ile Kaleli'yi iki bacağından vurdu.

Hastaneye Kaldırıldı

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olan Ulvi Kaleli, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, buradaki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Ankara'daki hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Gözaltına Alındı

Cinayet şüphelisi G.A., kaçmaya çalışırken Karacalı Caddesi'nde gözaltına alındı. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali coşkuyla tamamlandı

Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali coşkuyla tamamlandı