Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kırıkkale'de Husumet Cinayeti: Sanık 25 Yıl 17 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

Kırıkkale'de Husumet Cinayeti: Sanık 25 Yıl 17 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

Kırıkkale'de 16 Aralık 2022 tarihinde Atatürk Bulvarı üzerindeki iş yerinin önünde, 24 yaşındaki E.A., husumetlisi Hilmi Alkan'ı (34) tabanca ile vurarak öldürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırıkkale'de Husumet Cinayeti: Sanık 25 Yıl 17 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı
KAYNAK: İHA

Kırıkkale'de 16 Aralık 2022 tarihinde Atatürk Bulvarı üzerindeki iş yerinin önünde, 24 yaşındaki E.A., husumetlisi Hilmi Alkan'ı (34) tabanca ile vurarak öldürdü. Olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve mahkemede geniş bir katılımla takip edildi.

Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuklu sanık E.A., tutuksuz sanıklar R.Z. ve B.T., avukatlar ve tarafların yakınları hazır bulundu. Mahkemede söz hakkı verilen E.A., pişman olduğunu belirterek beraatını talep etti. Ancak mahkeme, E.A.'nın savunmasını yeterli bulmadı.

Kasten öldürme suçundan 25 yıl

Mahkeme heyeti, E.A.'yı "kasten öldürme" suçundan 25 yıl, "ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma" suçundan ise 17 ay hapis cezasına çarptırdı. Tutuksuz sanıklar R.Z. ve B.T. ise beraat etti. Mahkeme kararı, duruşma salonunda taraflarca farklı tepkilerle karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Barıştı Mı?

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Barıştı Mı?