Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kendini Mehdi İlan Eden Mustafa Çabuk Jandarma Tarafından Yakalandı

Kendini Mehdi İlan Eden Mustafa Çabuk Jandarma Tarafından Yakalandı

Çanakkale'de Koç Termal tesislerinde yaşayan ve kendisini mehdi ilan eden Mustafa Çabuk, yaklaşık 200 kişiyle birlikte jandarma operasyonuyla yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Külcüler köyünde bulunan Koç Termal tesislerinde yaşayan ve kendisini mehdi ilan eden Mustafa Çabuk, yaklaşık 200 kişiyle birlikte jandarma operasyonuyla yakalandı.

Koç Termal'i kiralamasıyla başlayan süreç, sosyal medya üzerinden mehdi olduğunu iddia etmesiyle devam etti. Hilafeti Muhammediye Tarikatı üyeleri olarak tanıttığı grubuyla birlikte termal otelde kalan Çabuk'un tutuklanmasıyla sonuçlanan operasyonda, 2 ruhsatsız silah da ele geçirildi.

Mehdi2

Jandarma Operasyon Gerçekleştirdi

Bayramiç ilçesine bağlı Külcüler köyünde bulunan Hilafeti Muhammediye Tarikatı üyeleri, mehdi olarak gördükleri Mustafa Çabuk ile birlikte jandarma ekipleri tarafından kaçak kazı yaparken yakalandı. Grubun, kazdıkları alanda 'ahit sandığı' aradığı öğrenildi. Çabuk, ahit sandığının yerinin kendisine melekler tarafından bildirildiğini iddia ediyor. Operasyon sonucunda aralarında Mustafa Çabuk'un da bulunduğu 21 kişi tutuklandı.

Mehdiii

Köy Halkı Endişeleniyor

Külcüler köyü halkı, termal tesislerde bulunan Mustafa Çabuk ve yanındaki grubun varlığından rahatsız. Köylüler, grubun tarlalara zarar verdiğini iddia ederek şikayette bulunuyor. Termalde kalanların tehdit edici tavırlar sergilediğini belirten köylüler, jandarma ve kaymakamlıktan çözüm bekliyor.

Mehdi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serik'te Aileye Şok Ceza! Tamire Bırakmışlardı

Serik'te Aileye Şok Ceza! Tamire Bırakmışlardı