Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kayseri'nin Develi İlçesinde Çocuk Yüzünden Çıkan Kavgada 2 Kişi Öldü 1 Kişi Ağır Yaralandı

Kayseri'nin Develi İlçesinde Çocuk Yüzünden Çıkan Kavgada 2 Kişi Öldü 1 Kişi Ağır Yaralandı

Kayseri'nin Develi ilçesinde çocuk yüzünden çıkan kavgada anne ve oğlu hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri'nin Develi İlçesinde Çocuk Yüzünden Çıkan Kavgada 2 Kişi Öldü 1 Kişi Ağır Yaralandı
KAYNAK: İHA

Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Küçük Künye Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde, çocuklara terlik atma meselesinden dolayı çıkan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında S.A., tüfekle Nuray Dabaz ve oğulları Ali Dabaz ile Serkan Dabaz'a ateş etti.

Olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede, anne Nuray Dabaz ve oğlu Ali Dabaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Diğer oğul Serkan Dabaz ise ağır yaralandı. İlk müdahalesi Develi Devlet Hastanesi'nde yapılan Serkan Dabaz, Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne ve oğlunun cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, S.A. ve N.A.'yı gözaltına aldı. S.A.'nın evinde ve aracında yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör, 2 adet ruhsatlı av tüfeği, 18 adet tabanca fişeği ve 47 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin İlk Kadın Yangın Yeri İnceleme Uzmanı Antalya'da

Türkiye'nin İlk Kadın Yangın Yeri İnceleme Uzmanı Antalya'da