Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kayseri'deki Trafik Kazası Cinayeti Yürütülen Soruşturma ile Çözüldü

Kayseri'deki Trafik Kazası Cinayeti Yürütülen Soruşturma ile Çözüldü

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasının ardında bir cinayet şüphesi mi yatıyor? Cumhuriyet Başsavcılığı, detaylı bir soruşturma sonucunda 6 şüpheli hakkında iddianame hazırladı. İddianamede, cinayetle ilgili çarpıcı detaylar yer alıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri'deki Trafik Kazası Cinayeti Yürütülen Soruşturma ile Çözüldü
KAYNAK: İHA

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, Hacılar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden kişinin cinayete kurban gittiği şüphesiyle harekete geçti.

Hacılar ilçesi Erenler Caddesi'nde, 50 SF 514 plakalı araçla gerçekleşen bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Eyüp A.’nın (57) ölümüyle ilgili olarak Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı detaylı bir soruşturma başlattı. Beş aylık bir süreçte yürütülen araştırma sonucunda, 4'ü tutuklu olmak üzere toplamda 6 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi.

Cinayet Yürütülen Soruşturmayla Çözüldü Result

 Hazılanan İddianamede Neler Var?

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, tutuklu sanıklar B.E, K.S.Y, F.P. ve B.G'nin 'tasarlayarak öldürme', 'cebir kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmaya azmettirme', 'kamu hizmetine tahsis edilmiş eşyaya zarar vermeye azmettirme' ve 'gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal etmeye azmettirme' suçlarından cezalandırılmaları talep edildi. Diğer yandan, tutuksuz sanıklar M.T. ve A.T. için de 'tasarlayarak öldürmeye yardım etme', 'cebir kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmaya yardım etme', 'kamu hizmetine tahsis edilmiş eşyaya zarar vermeye yardım etme' ve 'gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal etmeye yardım etme' suçlarından ceza talep edilen iddianame, Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Cinayet Yürütülen Soruşturmayla Çözüldü2 Result

İddianamedeki İfadelere Göre...

İddianamede, Eyüp A.’nın ölümüyle ilgili detaylar yer alıyor. Sanık M.T'nin olay gününde maktulün ailesini misafir ettiği sırada, diğer sanıkların eylemi gerçekleştirmek üzere plan yaptıkları belirtildi. İddianamede şu detaylara yer verildi:

'4 sanığın, B.E'nin kullandığı araçla güvenlik kameralarına yakalanmamak için arka yollardan maktulün evine gittikleri, plan doğrultusunda K.S.Y.'nin evin elektriğinin bağlı olduğu trafonun kablosunu kestiği tespit edilmiştir. Daha sonra, maktulü evin arka kapı tarafına bırakan B.E.'nin aracıyla iş yerine geri döndüğü, evin kapısını açan maktulü darbeden kar maskeli 3 sanığın maktulün ağzını bez ve koli bandıyla, ellerini de plastik kelepçeyle bağladığı belirlenmiştir. Maktulu kendi aracına bindirip bağ evine götüren sanıkların, burada maktulu ağzı bağlı olarak darp ettikleri ve olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenmiştir. Sanıklar, olayı trafik kazası süsü vermek için maktulu aracın şoför koltuğuna koyduktan sonra aracı su kanalına sürdükleri tespit edilmiştir.'

Sanıklar, iddianamedeki suçlamaları reddetti.

Cinayet Yürütülen Soruşturmayla Çözüldü3 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Hakan Peker Meral Akşener'le Şarkı Söyleyerek Oy İstedi

İYİ Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Hakan Peker Meral Akşener'le Şarkı Söyleyerek Oy İstedi