Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kayseri'deki Sel Felaketinde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kayseri'deki Sel Felaketinde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde etkili sağanak yağışların neden olduğu sel felaketinde, otomobilde bulunan M.S.'nin cansız bedeni yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bir evin bahçesinde bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri'deki Sel Felaketinde Kaybolan Vatandaşın Cansız Bedeni Bulundu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Kayseri'nin Bünyan ilçesi, sağanak yağışların etkisiyle büyük bir sel felaketi yaşadı. Güllüce Mahallesi'nde etkili olan sağanak, kısa sürede sele dönüştü ve ilçede geniş çapta maddi hasara yol açtı. Sel sularının ardından birçok evi su bastı, köy yollarının bazı bölümlerinde ise heyelan meydana geldi. Araçlar ve vatandaşlar, bu zorlu koşullar altında mahsur kaldı.

Kurtarma Çalışmaları ve Ekiplerin Müdahalesi

Sel felaketinin ardından, bölgeye çeşitli kurtarma ekipleri sevk edildi. AFAD, UMKE, JAK, itfaiye, Anda Arama Kurtarma, ve Türkuaz Arama Kurtarma ekipleri, bölgedeki mahsur kalanları kurtarmak için seferber oldu. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucunda yaklaşık 8 araç ve 40 vatandaş güvenli bölgelere tahliye edildi.

M.S.'nin Cenazesi 10 Kilometre Uzaklıkta Bulundu

Felaketin ardından yapılan arama kurtarma çalışmaları sırasında, sel sularına kapılan bir otomobilde bulunan M.S. isimli vatandaştan haber alınamadığı bildirildi. JAK, itfaiye, ve Türkuaz Arama Kurtarma Derneği'ne bağlı su altı arama ekiplerinin yanı sıra yaklaşık 280 personelin katıldığı arama çalışmalarında M.S.'nin cenazesi, otomobilinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta bir evin bahçesinde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından M.S.'nin cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuyumculara dev yatırım: Mücevher dezenfektanı geliyor!

Kuyumculara dev yatırım: Mücevher dezenfektanı geliyor!