Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Katil KYK! Asansörde 1 öğrenci öldü!

Katil KYK! Asansörde 1 öğrenci öldü!

Aydın'da bir öğrenci yurdunda yaşanan asansör kazasında bir öğrenci hayatını kaybetti. Kaza, dün akşam saatlerinde KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda meydana geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Katil KYK! Asansörde 1 öğrenci öldü!

Aydın'da KYK Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda akşam saatlerinde  asansör kazası meydana geldi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti. 

İddiaya göre, 15 kişilik asansöre 16 öğrenci bindi. Asansör, birinci kattayken henüz kapı kapanmadan kaymaya başladı. Bu sırada asansördeki öğrencilerden biri panik halinde dışarı çıkmak isterken arada sıkışarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 15 öğrenci ise sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Aydın Valisi Yakup Canbolat olayla ilgili açıklamada bulundu

Aydın Valisi Yakup Canbolat, yaptığı açıklamada, "Olay, yurttaki 15 kişilik asansöre 16 kişinin binmesi sonucu meydana geldi. Asansör, birinci kattayken henüz kapı kapanmadan kaymaya başladı. Bu sırada asansördeki öğrencilerden biri panik halinde dışarı çıkmak isterken arada sıkışarak vefat etti. 15 öğrencinin sağlık durumunda bir problem yok. Konuya ilişkin adli ve idari soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor." dedi. Vali Canbolat, asansör bakımının 21 Eylül'de yapıldığını belirterek, "Her halükarda Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma dışında, idari çalışma da başlatıyoruz. Konuyu her yönüyle araştırıp inceleyeceğiz." diye konuştu.

Kaza sonrası yurdun önünde toplanan kalabalık bir öğrenci grubu, slogan atarak olaya tepki gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DEVA'dan transferde 'belediye başkanlığı' iddiası

DEVA'dan transferde 'belediye başkanlığı' iddiası