Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kalp krizi geçiren tur otobüsü şoförü kazaya neden oldu: 1 ölü, 8 yaralı 

Kalp krizi geçiren tur otobüsü şoförü kazaya neden oldu: 1 ölü, 8 yaralı 

Bursa'dan Çanakkale'ye geziye gelen bir tur otobüsü, Eceabat-Gelibolu karayolu üzerinde kaza yaparak trajik bir olaya sebep oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kalp krizi geçiren tur otobüsü şoförü kazaya neden oldu: 1 ölü, 8 yaralı 

Kazada otobüs şoförü Adem Koçak hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı.

Kaza, Gelibolu ilçesine bağlı Burhanlı köyü yakınlarında saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Bursa'dan Çanakkale'ye geziye gelen 16 AZL 892 plakalı tur otobüsü, dönüş yolunda geçirdiği iddia edilen bir kalp krizi sonucu otobüs şoförü Adem Koçak'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle gerçekleşti. Otobüs, kontrolünün kaybedilmesi sonucu yol kenarındaki bahçe duvarına çarptı ve ön kısmı büyük hasar gördü.

Kazada ne yazık ki, otobüs şoförü Adem Koçak olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüste bulunan diğer yolcular arasında ise 8 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevre hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen savcılık ve olay yeri inceleme ekibi, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Adem Koçak'ın cenazesi ise incelemelerin tamamlanmasının ardından Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaşanan bu üzücü kaza sonrasında, jandarma da olayla ilgili ayrıntılı bir soruşturma başlattı. Kazanın sebepleri ve yaşananlar detaylı şekilde incelenerek olayın tam olarak anlaşılması amaçlanıyor.

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yuvalarından çıkan  Caretta carettalar denize kavuştu

Yuvalarından çıkan Caretta carettalar denize kavuştu