Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kahramanmaraş'ta 18 Saat Süren Orman Yangını Kontrol Altında

Kahramanmaraş'ta 18 Saat Süren Orman Yangını Kontrol Altında

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde çıkan orman yangını 18 saatlik yoğun çalışmaların ardından kontrol altına alındı. Yangının başlamasına sebep olan evden ormanlık alana sıçrayan yangın, itfaiye ve orman ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kahramanmaraş'ta 18 Saat Süren Orman Yangını Kontrol Altında
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Yenidemir Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde başlayan orman yangını, yaklaşık 18 saat süren zorlu çalışmalar sonucunda kontrol altına alındı. Yangının, ormanlık arazideki bir evde başladığı ve rüzgarın etkisiyle hızla ormana yayıldığı belirtildi.

Yangının başlamasının ardından, ihbar üzerine bölgeye itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangının daha fazla yayılmasını önlemek için yoğun bir mücadele verdi. 18 saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlandı.

Zarar Tespit Çalışmaları Sürüyor

Yangının kontrol altına alınmasının ardından, zarar gören alanlarla ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Ekipler, yangının verdiği zararın boyutlarını belirlemek ve gerekli önlemleri almak için bölgede incelemeler yapıyor. Yenidemir Mahallesi'nde çıkan yangın sonrası hasarın ne kadar büyük olduğu ise henüz netlik kazanmadı.

Yangının başlangıç noktası olarak, ormanlık arazide bulunan bir ev işaret ediliyor. Rüzgarın etkisiyle yangının kısa sürede geniş bir alana yayıldığı belirtiliyor. Yangının çıkış nedeni ve yayılma süreci hakkında detaylı bir inceleme başlatılmış durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da Kuyu-14 Operasyonları: 15 Şüpheli Yakalandı

İstanbul'da Kuyu-14 Operasyonları: 15 Şüpheli Yakalandı