Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kahramanmaraş Depreminin Acı Hikayesi: Abdullah Keskin'in Yaşadığı Felaket

Kahramanmaraş Depreminin Acı Hikayesi: Abdullah Keskin'in Yaşadığı Felaket

Depremde eşi ve kızını, 10 ay sonra da engelli oğlunu kaybetti, 6 Şubat sabahına mezarlıkta girdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kahramanmaraş Depreminin Acı Hikayesi: Abdullah Keskin'in Yaşadığı Felaket
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve tarihe "Asrın Felaketi" olarak geçen depremler, birçok aileyi yıkıma uğrattı. Bu felaketlerden biri de 57 yaşındaki Abdullah Keskin'in yaşadığı trajik hikayeydi. Abdullah Keskin, eşi Rabia ve kızı Fatma Sude ile birlikte 5 gün boyunca enkaz altında kaldıktan sonra kurtarıldı, ancak engelli oğlu Ahmet Barış'ı kaybetti.

Felaketin üzerinden 10 ay geçtikten sonra, engelli oğlunu da kaybeden Abdullah Keskin, depremin birinci yıl dönümünde mezarlıkta başladı günü. Gözyaşları içinde konuşan Keskin, "Acımız hala ilk günkü gibi taptaze" dedi.

Deprem3 Result-1

Keskin, deprem günü yaşadıklarını anlatırken, eşi ve kızıyla birlikte sahur yaparken depremin başladığını belirtti. Enkaz altında kaldıklarını ve betonların üzerine düştüğünü ifade ederken, kızının doğum gününde enkaz altından çıkarıldığını, ancak engelli oğlunun depremden 10 ay sonra hayatını kaybettiğini dile getirdi.

Deprem2 Result-1

Depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, Keskin'in acısı hala derin ve taze. Engelli oğlunun ölümüyle başlayan sağlık sorunları ve korkular, onu hayattan kopardı. Keskin, depremin bıraktığı izlerin hala hayatlarını etkilediğini ve acılarının ilk günkü gibi canlı olduğunu vurguladı.

Deprem Result-1

Deprem5-1

Deprem7

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da depremin yıl dönümünde göreve giden polisler kaza yaptı

Hatay'da depremin yıl dönümünde göreve giden polisler kaza yaptı