Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kağıthane'de Kalp Krizi Geçiren Sürücü Kazaya Yol Açtı 1 Ölü 1 Yaralı

Kağıthane'de Kalp Krizi Geçiren Sürücü Kazaya Yol Açtı 1 Ölü 1 Yaralı

Kağıthane’de kalp krizi geçiren 53 yaşındaki sürücünün pazara giden 65 yaşındaki kadına çarpması sonucu bacağı kopan kadın hastaneye kaldırıldı. Aynı bölgede yaşanan diğer kazalarda toplam 6 kişi yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kağıthane'de Kalp Krizi Geçiren Sürücü Kazaya Yol Açtı 1 Ölü 1 Yaralı
KAYNAK: İHA

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde geçtiğimiz Perşembe günü saat 10.30 sıralarında trajik bir kaza yaşandı. Oral Çebi (53) adlı sürücü, direksiyon başında kalp krizi geçirdi ve aracının kontrolünü kaybetti.

61 NE 261 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Ayşe Karadağ (65) adlı kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın sürüklendi ve park halindeki bir minibüse çarptı. Kadının bacağı koptu.

Rtfhb

Sağlık Ekipleri Müdahale Etti

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, direksiyon başında kalp krizi geçiren Oral Çebi'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Bacağı kopan Ayşe Karadağ, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı ve tutanak tuttu.

Kazanın yaşandığı Talatpaşa Caddesi'nde, ilk kazadan iki gün sonra yeni bir kaza meydana geldi. İki motosiklet, karşılıklı yönlerden çarpıştı ve çarpmanın etkisiyle motosikletlerden biri park halindeki kamyonetin kapısında dik konumda kaldı. Kazada 3 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı.

Vdxzv

Gültepe'deki Diğer Kaza

Gültepe’de yaşanan diğer bir kazada, sipariş götüren bir motosikletli kuryeye bir otomobil çarptı ve olay yerinden kaçtı. Yaralı kurye, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaçan sürücü, ailesiyle birlikte olay yerine geri döndü ve polis tarafından gözaltına alındı. Sürücü emniyete götürüldü ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fsbh

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuşadası’nda Caretta Caretta yuvaları çoğalıyor

Kuşadası’nda Caretta Caretta yuvaları çoğalıyor