Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kadına şiddet ihbarının altında uy*şturucu ticareti çıktı

Kadına şiddet ihbarının altında uy*şturucu ticareti çıktı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kadına şiddet ihbarına giden polis ekipleri, olayın ardında uy*şturucu ticareti olduğunu fark ederek başarılı bir operasyon düzenledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kadına şiddet ihbarının altında uy*şturucu ticareti çıktı
KAYNAK: İHA

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kadına şiddet ihbarına giden polis ekipleri, olayın ardında uy*şturucu ticareti olduğunu fark ederek başarılı bir operasyon düzenledi. İlgili adreste gerçekleştirilen operasyon sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı ve yapılan aramalarda uy*şturucu madde, hassas terazi ve uy*şturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 49 bin 500 lira nakit para ele geçirildi.

Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başlangıçta kadına yönelik şiddet ihbarına yanıt verirken, olayın seyrini değiştiren dikkatli bir tespit yaparak uy*şturucu ticaretiyle ilgili bir durumu ortaya çıkardılar. İhbarın asılsız olduğunu belirleyen polis ekipleri, adresin kapı girişindeki poşetten gelen yoğun esrar kokusu üzerine harekete geçti.

Huhuu

Savcılıktan alınan talimat doğrultusunda gerçekleştirilen operasyon sonucunda, 710 gram esrar, sentetik haplar, hassas terazi, kilitli poşet, 2 ruhsatsız tabanca ve uy*şturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 49 bin 500 lira nakit para bulundu. Gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden biri tutuklanırken, diğer ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Huhuuu

Ayrıca, polis ekipleri tarafından uy*şturucu madde satışı yaptığı belirlenen bir başka şüpheli de takip sonucu suçüstü yakalandı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada, 28 sentetik hap, 53 gram metamfetamin, bir miktar kokain, hassas terazi, ruhsatsız tabanca, satışa hazır folyoya sarılı metamfetamin maddesi ve kaçak alkol yapımında kullanılan 178 adet aroma kiti ile 17 bin lira para ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bu başarılı operasyonlar, güvenlik güçlerinin suçla mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Huhu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar! 12 Ocak 2024 Pazartesi bugünün kararları neler?

Resmi Gazete'de Yeni Karar! 12 Ocak 2024 Pazartesi bugünün kararları neler?