Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kadıköy'de otelde korkutan yangın!

Kadıköy'de otelde korkutan yangın!

Kadıköy'deki bir otelde ısıtıcı arızasından kaynaklanan yangın, hızlı müdahaleyle kontrol altına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kadıköy'de otelde korkutan yangın!
KAYNAK: İHA

Kadıköy'de bulunan bir otelde ısıtıcı arızası sonucu yangın çıktı. Yangın, otelin belirli bir bölümünü etkiledi ancak itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangın Nasıl Çıktı?

Akşam saatlerinde Kadıköy Kuşdili Caddesi'nde yer alan bir otelde meydana gelen olay, ısıtıcı arızasından kaynaklandı. İddialara göre, otelin ısıtma sisteminde yaşanan bir arıza nedeniyle yangın başladı. Yangın kısa sürede büyüyerek otelin bir kısmını etkisi altına aldı.

A W146073 02

Olay Yerine Müdahale

Yangının çıkması üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri hızla harekete geçerek yangına müdahale etti. Çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alınarak, çevredeki diğer binalara sıçraması engellendi. Sağlık ekipleri ise olası yaralanmalara karşı hazır bekledi.

A W146073 03

Trafikte Kısa Süreli Aksaklık

Yangın nedeniyle Kadıköy Kuşdili Caddesi bir süre trafiğe kapatıldı. Ancak itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonrasında trafik normale döndü. Yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte, cadde üzerindeki araçlar seyrine devam etti.

A W146073 04

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yangınla ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Olayın detayları incelenerek, benzer durumların önüne geçilmesi için gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Camide Oyun Oynayan Çocuklara Bıçak Çeken Yaşlı Adam Serbest Bırakıldı!

Camide Oyun Oynayan Çocuklara Bıçak Çeken Yaşlı Adam Serbest Bırakıldı!