Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Jandarma'nın Mahzen-12 Operasyonları: Van Gaziantep ve Kırklareli'de 3 Organize Suç Örgütü Çökertildi

Jandarma'nın Mahzen-12 Operasyonları: Van Gaziantep ve Kırklareli'de 3 Organize Suç Örgütü Çökertildi

Jandarmanın Van, Gaziantep ve Kırklareli'de düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 3 organize suç örgütü çökertildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, operasyonların detaylarını paylaşarak suçlara karşı mücadelenin süreceğini vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Jandarma'nın Mahzen-12 Operasyonları: Van Gaziantep ve Kırklareli'de 3 Organize Suç Örgütü Çökertildi
KAYNAK: İHA

Van, Gaziantep ve Kırklareli merkezli yapılan eş zamanlı operasyonlar kapsamında, Seyithan Durdu liderliğindeki düzensiz göçmen kaçakçısı örgütü, Abdulmuttalip Kurtoğlu'nun nitelikli dolandırıcılar çetesi ve Doğan Sabuncu'nun da içinde olduğu nitelikli dolandırıcılar örgütü hedef alındı.

Van'da, İran üzerinden gelen düzensiz göçmenleri yasa dışı yollarla Türkiye'ye geçirmeye çalışan örgüt üyeleri tespit edildi. Operasyon sonucunda 7 şüpheli yakalandı.

Gaziantep: Bilişim Dolandırıcılığına Karşı Operasyon

Gaziantep ve Adana'da gerçekleştirilen operasyonlarla, internet üzerinden araç satışı ilanlarıyla vatandaşları dolandıran suç örgütü çökertildi. Bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık yapan 10 şüpheli gözaltına alındı.

Kırklareli: Kamu Görevlisi Taklidiyle Dolandırıcılık Operasyonu

Kırklareli'nde kamu görevlisi gibi davranarak insanları dolandıran suç örgütü üyeleri, jandarma tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. Toplamda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonların Detayları

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarla ilgili detayları paylaşarak, suç örgütlerine karşı kararlılıkla mücadele edileceğini vurguladı. Operasyonlar sonucunda çok sayıda dijital materyal ve suçtan elde edildiği değerlendirilen altın, döviz ve Türk lirasına el konuldu. Yerlikaya, Cumhuriyet Başsavcılıkları ve operasyonlara katılan jandarma ekiplerini tebrik etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kerem Bürsin ve Devrim Özkan Yeni Filmde Bir Araya Geliyor

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan Yeni Filmde Bir Araya Geliyor