Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Jandarma'dan elektronik ve kaçak sigara operasyonu: 350 bin liralık sigara ele geçirildi, 2 gözaltı

Jandarma'dan elektronik ve kaçak sigara operasyonu: 350 bin liralık sigara ele geçirildi, 2 gözaltı

Antalya'da Jandarma ekipleri, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirdikleri operasyonda kaçak sigara ve elektronik sigara bulunduğunu tespit etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Jandarma'dan elektronik ve kaçak sigara operasyonu: 350 bin liralık sigara ele geçirildi, 2 gözaltı

Operasyon sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı ve ele geçirilen kaçak sigara ve elektronik sigaranın piyasa değeri 350 bin TL olarak belirlendi.

Manavgat ilçesi Çolaklı Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda, şüphelilerin il dışından ve yurt dışından getirdikleri kaçak sigara ve elektronik sigaraları turizm bölgesinde satacağı tespit edildi. Antalya İl Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şüphelileri Manavgat ilçesinde yakaladılar. Araçlarında yapılan aramada, 220 paket bandrolsüz kaçak sigara ve 735 adet elektronik sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve şüphelilerin adli işlemleri devam ediyor. Kaçak sigara ve elektronik sigara ticareti, Türkiye'de yasaklanmış bir faaliyet olduğundan, kaçakçılıkla mücadele eden güvenlik güçleri, benzer operasyonları sık sık gerçekleştiriyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da uy*şturucuya geçit yok: 53 gözaltı

Antalya'da uy*şturucuya geçit yok: 53 gözaltı