Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Jandarma uy*şturucuya yine geçit vermedi

Jandarma uy*şturucuya yine geçit vermedi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uy*şturucu madde imalatı ve ticaretine yönelik sürdürdüğü operasyonda, saksılarda yetiştirilen 92 kök hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Jandarma uy*şturucuya yine geçit vermedi

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uy*şturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları hedefinde; Kepez, Kemer, Kumluca ve Serik ilçelerinde şüpheli şahısların yasadışı kenevir ekimi, elektronik sigara satışı ve uy*şturucu maddeyi piyasaya süreceklerinin tespit edilmesi üzerine bir operasyon düzenlendi. Jandarma Komutanlıkları, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve JASAT ekiplerince şüphelilerin ev ve araçlarına yapılan aramada 92 kök Hint keneviri bitkisi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet uy*şturucu madde kullanma aparatı (bong), 293 gram kubar esr*r maddesi, 56 adet uy*şturucu sentetik hap, 30 adet elektronik sigaranın ele geçirildiği bilgisi verildi.

AW888735_03AW888735_04AW888735_01
Olayla ilgili olarak yakalanan şüpheli şahıslar hakkında adli işlemlere başlandığı belirtildi. Antalya İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalara ara vermeden devam edileceği vurgulandı.

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ SEMİNERİ

MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ SEMİNERİ