Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir'de Yaşlı Kadını Bıçaklayarak Öld*ren K*til Eski Gelini Çıktı!

İzmir'de Yaşlı Kadını Bıçaklayarak Öld*ren K*til Eski Gelini Çıktı!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşanan vahim olayda, bir kadın evinde bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli olarak gözaltına alınan kişinin kimliği ve olayın detayları merak konusu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de Yaşlı Kadını Bıçaklayarak Öld*ren K*til Eski Gelini Çıktı!
KAYNAK: İHA

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yaşanan vahim olayda, 74 yaşındaki bir kadının evinde öldürülmesiyle ilgili olarak şüpheli olarak gözaltına alınan kişinin kimliği belirlendi. İddialara göre, bu kişi, dini nikahlı eski gelinmiş.

Olayın Detayları ve İleri Süreç

Salı günü saat 17.15 civarında Seferihisar ilçesinde bulunan Payamlı Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, 74 yaşındaki Zadet Derin'in evinin içerisinde hareketsiz bir şekilde bulunması üzerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, Derin'in evinde bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

İddiaların Arkası

Olayın ardından yapılan incelemeler ve alınan ifadeler sonucunda, şüphelinin yabancı uyruklu 40 yaşındaki E.M. olduğu belirlendi. İddialara göre, E.M., eski kayınvalidesi olan Zadet Derin'in evine hırsızlık amacıyla girmiş ve yakalandıktan sonra yaşlı kadını bıçaklayarak öldürmüş. Ardından, olay yerinden kaçarak başka bir mahalledeki evine sığınmış.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Şüpheli E.M., karakoldaki ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak, detaylı bir soruşturma devam ediyor ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalar sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Çevre Mühendisleri Odası 8 Mart’ta kadın hakları için idari izin veriyor

Antalya Çevre Mühendisleri Odası 8 Mart’ta kadın hakları için idari izin veriyor