Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir'de tribün lideri öldü: Detaylar ortaya çıktı

İzmir'de tribün lideri öldü: Detaylar ortaya çıktı

İzmir'in Buca ilçesinde bir kıraathane önünde meydana gelen cinayetin detayları ortaya çıktı. Tabancayla vurulan bir kişinin yanı sıra bir meclis üyesine de ateş edildiği olay, şehirde geniş çaplı bir soruşturmanın başlamasına neden oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de tribün lideri öldü: Detaylar ortaya çıktı
KAYNAK: İHA

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan bir kıraathane önünde yaşanan cinayette yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Tabancayla vurularak hayatını kaybeden tribün lideri ile birlikte meclis üyesine de ateş edildiği öğrenildi.

Olay, dün gece saatlerinde Menderes Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'nde bulunan bir kıraathanenin önünde gerçekleşti. İddialara göre, Buca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Kemal Altın (54) ile Bucaspor'un taraftar gruplarından BucaFanClub Kurucusu Evren Yiğit (43) arasında telefonla bir tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Kemal Altın, Yiğit'i kıraathane önüne çağırdı. Burada Altın, Yiğit'in arkadaşı C.Y. ile sohbet ederken, olay yerine araçla gelen Evren Yiğit tarafından tabancayla ateş açıldı.

Saldırganın Etkisiz Hale Getirildi

Saldırı sırasında kıraathanede bulunan sivil polis ekipleri saldırganı etkisiz hale getirmek için uyarıda bulundu. Ancak saldırgan uymayarak polisler tarafından vuruldu. Olayda Evren Yiğit'in yanı sıra Kemal Altın ve kıraathanede bulunan D.O.F. adlı bir kişi de yaralandı.

Yaralılar, olayın ardından hemen ambulanslarla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Evren Yiğit kurtarılamadı. Yiğit'in cenazesi, yapılan incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Diğer yaralıların tedavileri ise devam etmektedir.

Olayın nedeninin "belediyede işe alınma" konusu olduğu ileri sürüldü. İddialara göre, üçüncü taraf şahıslar Buca Belediyesinde işe girmek istedi ve konuyu Meclis Üyesi Kemal Altın'a iletti. Altın, tarafların görüşmesi için Evren Yiğit'e yönlendirdi. Ancak Yiğit'in bu konuyu görüşmek istemediği ve aralarındaki anlaşmazlığın işe alınma sebebiyle çıktığı ileri sürüldü. Olayla ilgili C.Y.'nin gözaltına alındığı ve geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MMO Antalya Şubesi uyarıyor: Yaz keyfi kabusa dönüşebilir!

MMO Antalya Şubesi uyarıyor: Yaz keyfi kabusa dönüşebilir!