Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir'de okul önlerinde denetim: 102 kişiye ceza verildi

İzmir'de okul önlerinde denetim: 102 kişiye ceza verildi

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Buca ilçesinde bulunan 76 okulun çevresinde sıkı bir denetim uygulayarak, okul önlerini güven altına almak adına önemli bir operasyon gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de okul önlerinde denetim: 102 kişiye ceza verildi
KAYNAK: İHA

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Buca ilçesinde bulunan 76 okulun çevresinde sıkı bir denetim uygulayarak, okul önlerini güven altına almak adına önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Günlük olarak hazırlanan uygulama planları çerçevesinde, çocuk ve gençlerin korunması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde, 6-10 Kasım tarihleri arasında 76 okulun çevresinde titizlikle uygulama yapıldı.

Okul çevrelerinde bulunan 92 umuma açık yer ve parkta da kontroller gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar kapsamında, okul önlerinde ve çevresinde bulunan ve öğrenciler için potansiyel risk oluşturabilecek 102 kişiye cezai yaptırım uygulanarak, bu kişiler bölgeden uzaklaştırıldı. 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi boyunca, çocuk ve gençlerin suça sürüklenmesinin ve suç mağduru olmalarının engellenmesi amacıyla önleyici adımların atılacağı belirtildi. İlköğretim çağındaki çocuklar, ortaöğretim ve üniversite çağındaki gençlerin her türlü zararlı faktörden uzak tutulması ve eğitim-öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülmesi hedeflenmektedir.

AW074730_01

AW074730_02

AW074730_03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selçuk Geçer'den Dolar Tahmini! Ralli başlangıcı olabilir dikkatli olun

Selçuk Geçer'den Dolar Tahmini! Ralli başlangıcı olabilir dikkatli olun