Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir’de bagaj c*nayetinin zanlısı yakalandı

İzmir’de bagaj c*nayetinin zanlısı yakalandı

İzmir Bornova'da yaşanan kuyumcu c*nayeti zanlısı, 13 günlük kaçışının ardından yakalandı. C*nayet detayları ve zanlının tutuklanmasıyla ilgili detaylar haberimizde!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir’de bagaj c*nayetinin zanlısı yakalandı
KAYNAK: İHA

19 Mart'ta Bornova'da yaşanan olayda, kuyumcu Bekir Bozar'ın (68) bir miktar para verdiği ve geri alamadığı iddia edilen F.B. (24) ve arkadaşı E.Ö. (24), tartışmanın ardından Bozar'ı arabaya aldı. F.B., yaşlı kuyumcuyu tabancayla öldürdü ve cesedini otomobilin bagajına koyarak kaçtı.

Olayın ardından 13 gün geçtikten sonra, F.B. Çamdibi Kamil Tunca Caddesi'ne gelen bir taksi ile yakalandı. Üzerinden kadın kimliği çıkan F.B., kendisini kadın olarak tanıttıktan sonra tutuklandı.

C*nayetin Detayları

C*nayet zanlısı F.B.'nin, kuyumcunun dükkanına girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, F.B.'nin çaldığı altınlarla birlikte dükkanı terk ettiği görülüyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayın ardından polis ekipleri, F.B.'yi yakalamak için İzmir, Manisa ve Aydın'da geniş çaplı bir arama başlattı. Zanlı, olayın yaşandığı mahallede yakalandı ve polisler suç aletini bulmak için araştırmalara devam ediyor.

Zanlı Tutuklandı

Emniyetteki işlemleri tamamlanan F.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANTGİAD Antalya Valisi’ni Ziyaret Etti

ANTGİAD Antalya Valisi’ni Ziyaret Etti