Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir'de 20 Kişinin Saldırdığı Öğretim Üyesinin Beyin Ölümü Gerçekleşti

İzmir'de 20 Kişinin Saldırdığı Öğretim Üyesinin Beyin Ölümü Gerçekleşti

İzmir'de yaşanan şiddet olayında Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik-Elektronik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Salih Zafer Dicle (64), kalabalık bir grup tarafından demir çubuklarla saldırıya uğramıştı. Beyin ölümü gerçekleşti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir'de 20 Kişinin Saldırdığı Öğretim Üyesinin Beyin Ölümü Gerçekleşti

İzmir'de yaşanan şiddet olayında Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik-Elektronik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Salih Zafer Dicle (64), kalabalık bir grup tarafından demir çubuklarla saldırıya uğradı. Olay, Eşrefpaşa semtinde bulunan bir kıraathanede meydana geldi.

Olayın temel sebebi, Dr. Salih Zafer Dicle'nin iki üvey kardeşi arasındaki belirsiz bir husumetti. Üvey kardeşler, sorunlarının çözümü için Dicle'den arabuluculuk yapmasını istedi ve Dicle bu talebi kabul etti. Dicle, sorunu çözmek amacıyla husumetli taraflar olan D. ve Ç. adlı kişilerle görüşmek üzere Eşrefpaşa'daki bir kıraathaneye gitti. Ancak görüşme sırasında yaşanan tartışma sonucunda, yaklaşık 20 kişilik bir grup tarafından demir çubuklarla vahşice dövüldü. 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, başına aldığı darbeler sonucu beyin kanaması geçiren Dicle'yi hemen Yeşilyurt Hastanesi'ne sevk etti. Dicle, daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesine alındı ve bugün maalesef beyin ölümü gerçekleşti.

Saldırganlara Yakalama Emri

Olaya karışan şahısların ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Ancak, Dicle'nin beyin ölümü gerçekleşmesi üzerine, şüphelilerin yeniden gözaltına alınması için yakalama emri çıkarıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Payas'ta Dehşet Anları: Depoyu Taradılar!

Hatay Payas'ta Dehşet Anları: Depoyu Taradılar!