Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir Organize Polisi 'Daltonlar Çetesi' Operasyonuyla 8 Şüpheliyi Gözaltına Aldı

İzmir Organize Polisi 'Daltonlar Çetesi' Operasyonuyla 8 Şüpheliyi Gözaltına Aldı

İzmir Organize Polisi, 'Can Dalton' takma adını kullanan Beratcan Gökdemir'in liderliğini yaptığı 'Daltonlar Çetesi'ne yönelik gerçekleştirdiği operasyonla 8 şüpheliyi gözaltına aldı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Organize Polisi 'Daltonlar Çetesi' Operasyonuyla 8 Şüpheliyi Gözaltına Aldı
KAYNAK: İHA

Polis, 'Can Dalton' Takma Adını Kullanan Beratcan Gökdemir'in Liderliğini Yaptığı Suç Örgütüne Operasyon Gerçekleştirdi
İzmir Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve 'Can Dalton' takma adını kullanan Beratcan Gökdemir'in liderliğini yaptığı 'Daltonlar Çetesi'ne yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon, İzmir merkezli olmak üzere 3 ilde yapıldı ve toplam 8 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen KAFES-41 Operasyonu kapsamında gerçekleştirilen bu operasyon, suç örgütüne yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, polis ekipleri suç örgütünü çökertmek için titiz bir çalışma yürüttü.

Suç Örgütüne Maddi Destek Sağlayan ve Silah Temin Edenler de Gözaltında

Operasyon kapsamında suç örgütüne maddi destek sağlayan, örgütle birlikte hareket eden ve örgütü suça teşvik eden şüphelilerin adresleri belirlendi. Bunun yanı sıra, suç örgütüne ve diğer mafya yapılanmalarına silah sağladıkları tespit edilen şahıslara yönelik de operasyonlar düzenlendi. Dikili, Torbalı ve Menemen ilçelerinde yapılan operasyonlarda 3 şüpheli daha gözaltına alındı.

Silah ve Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Adreslerde yapılan aramalarda, çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. 14 tabanca, 6 av tüfeği, 8 tabanca sürgüsü, 3 tetik mekanizması, 4 tabanca namlusu, 2 tabanca gövdesi, 1 tabanca kabzası, 4 tüfek namlusu, 1 tüfek kabzası, 328 fişek, 13 şarjör, 66 adet kartuş, 15,68 gram esrar maddesi ve 59 adet uyuşturucu hap bulundu.

Gözaltına Alınan Şüpheliler Emniyete Götürüldü

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheli, emniyete götürüldü ve sorgulanmak üzere bekletiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Flört uygulamalarına bağımlılık iddiasıyla dava açıldı

Flört uygulamalarına bağımlılık iddiasıyla dava açıldı