Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir Merkezli F*TÖ/P*Y Operasyonunda Tutuklamalar ve Adli Kontrol: 5 Şüpheli Tutuklandı

İzmir Merkezli F*TÖ/P*Y Operasyonunda Tutuklamalar ve Adli Kontrol: 5 Şüpheli Tutuklandı

İzmir merkezli beş ilde operasyon gerçekleştirildi. F*TÖ/P*Y Silahlı T*rör Örgütü'nün sözde TSK mahrem yapılanmasına yönelik olarak geçtiğimiz pazartesi günü düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Merkezli F*TÖ/P*Y Operasyonunda Tutuklamalar ve Adli Kontrol: 5 Şüpheli Tutuklandı
KAYNAK: İHA

İzmir merkezli beş ilde gerçekleştirilen operasyon, F*TÖ/P*Y Silahlı T*rör Örgütü'nün sözde TSK mahrem yapılanmasına yönelik olarak geçtiğimiz pazartesi günü düzenlendi.

Operasyon kapsamında 1 jandarma üsteğmen, 1 jandarma astsubay, 1 jandarma uzman çavuş ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli 1 astsubay olmak üzere toplam 12 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı. İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı TEM Şube Müdürlüğü ve MİT Başkanlığı tarafından yürütülen operasyon neticesinde, 10 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir Merkezli Fetö Operasyonunda 5 Tutuklama

TUTUKLAMALAR YAPILDI

Emniyette ifadesi alınan bir şüpheli serbest bırakılırken, 9 kişi adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan 5'i tutuklanırken, 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gözaltına alınan 2 şüphelinin ise yurtdışında olduğu belirlendi.Operasyon, Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki mahrem yapılanmalara yönelik etkin bir mücadele yürütüldüğünü gösteriyor. Tutuklanan şüphelilerin mahkeme süreci yakından takip edilecek ve soruşturmanın detayları ortaya çıktıkça kamuoyu bilgilendirilecektir.

İzmir Merkezli Fetö Operasyonunda 5 Tutuklama2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Uçak Seferleri İptal! İşte Detaylar

Antalya Uçak Seferleri İptal! İşte Detaylar