Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir Menderes'te Yeni Orman Yangını Başladı

İzmir Menderes'te Yeni Orman Yangını Başladı

İzmir’in Menderes ilçesinde çıkan yeni bir orman yangınına ekipler hem havadan hem de karadan müdahale ediyor. Karşıyaka Yamanlar Dağı’ndaki yangın ise kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Menderes'te Yeni Orman Yangını Başladı
KAYNAK: İHA

İzmir’in Menderes ilçesi Şaşal Mahallesi'nde, yeni bir orman yangını çıktı. Yangının fark edilmesiyle birlikte İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri hızla olay yerine sevk edilerek yangına müdahaleye başladı.

Ekipler, hem havadan hem de karadan yoğun bir çalışma yürüterek alevlerin daha fazla yayılmasını önlemeye çalışıyor.

Karşıyaka Yamanlar Dağı’ndaki Yangın Sürüyor

Menderes'teki yangın müdahaleleri sürerken, Karşıyaka Yamanlar Dağı’nda devam eden bir başka orman yangını ise ekiplerin yoğun çabalarına rağmen henüz kontrol altına alınamadı. İki farklı bölgede meydana gelen bu yangınlar, İzmir'in orman alanları için ciddi bir tehdit oluşturuyor.

Ekipler Yoğun Mücadele Veriyor

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, çıkan yangınlara karşı teyakkuza geçmiş durumda. Havadan helikopterler ve yangın söndürme uçaklarıyla, karadan ise itfaiye ve orman işçileriyle yangına müdahale ediliyor. Ekiplerin hızlı müdahalesi, yangının daha geniş alanlara yayılmasını önlemek için büyük önem taşıyor.

İzmir'de Orman Yangınlarına Karşı Uyarı

Son zamanlarda İzmir genelinde artan orman yangınları, vatandaşları da tedirgin ediyor. Yetkililer, sıcaklıkların artması ve rüzgarın etkisiyle yangın riskinin yüksek olduğuna dikkat çekerek, vatandaşları dikkatli olmaya ve yangınlara karşı duyarlı davranmaya çağırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eminevim ve Corendon Alanyaspor Arasında Büyük İş Birliği

Eminevim ve Corendon Alanyaspor Arasında Büyük İş Birliği