Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir Kordon’da Sahilde Cins*l İlişkiye Girdiler

İzmir Kordon’da Sahilde Cins*l İlişkiye Girdiler

İzmir Kordon'da bir çiftin kamuya açık alanda c*nsel ilişkiye girdiler. O anlar cep telefonlarıyla kaydedildi ve sosyal medyada yayıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

İzmir'in Konak ilçesi, 27 Ağustos Salı sabahı, Kordon'da yaşanan skandal bir olayla gündeme geldi. Saat 05.45 sıralarında, bir çift kamuya açık alanda cins*l ilişkiye girerken görüntülendi. O anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi ve sosyal medyada hızla yayıldı.

Çiftin, İzmir Kordon'da uluorta bir yerde cins*l ilişkiye girmesi, çevredeki vatandaşların tepkisini çekti. Görgü tanıkları, çiftin alkollü olduğunu iddia ederken, ilişkinin yaşandığı alanın kamuya açık bir yer olması büyük bir skandal olarak değerlendirildi.

Görüntüler Sosyal Medyada Yayınlandı

Olayın ardından, vatandaşlar tarafından çekilen görüntüler kısa sürede sosyal medya platformlarında viral hale geldi. Görüntülerde, genç kadının "Telefonumu çaldın, siz erkeklere güven olmaz" şeklindeki ifadeleri dikkat çekti. Kadının bu sözlerinin ardından taksiye binip olay yerinden ayrılması, durumu daha da karmaşıklaştırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hafriyat Odası'nda ipler gerildi! Özgür Bucak'a cevap geldi

Hafriyat Odası'nda ipler gerildi! Özgür Bucak'a cevap geldi