Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir Foça'daki yangının sebebi iki sorumsuz

İzmir Foça'daki yangının sebebi iki sorumsuz

İzmir’in Foça ilçesindeki eski çöplük alanında çıkan yangının, iki kişinin plastik kabloları ve atıkları yakması sonucu başladığı belirlendi. Şüpheliler jandarma tarafından yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Foça'daki yangının sebebi iki sorumsuz
KAYNAK: İHA

İzmir’in Foça ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki eski çöplük alanında çıkan yangının sebebi, yapılan incelemeler sonucunda ortaya çıktı. Yangın, iki kişinin plastik kabloları ve atıkları yakması sonucu başladı. Jandarma ekipleri, yangınla ilgili olarak harekete geçerek iki şüpheliyi tespit etti ve yakaladı.

Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki yangın, havadan ve karadan yapılan yoğun müdahaleler sayesinde zorlukla kontrol altına alınabildi. Yangına müdahale eden ekipler, büyük bir çaba göstererek alevlerin yayılmasını önledi.

Şüphelilerin Kimlikleri Belirlendi

Jandarma ekipleri, yangının çıkış nedeni üzerine yaptıkları çalışmada, izinsiz hafriyat ve atık toplama faaliyetleri yürüten iki şüpheliyi belirledi. Şüphelilerin plastik kabloları ve atıkları yakarak yangına sebep olduğu tespit edildi. Kimlikleri belirlenen iki şüpheli, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

70 Hektar Arazi Zarar Gördü

Yangının neden olduğu zarar ise oldukça büyük. Yangın sonucunda yaklaşık 70 hektar arazi zarar gördü. Yangının çevreye verdiği zarar, bölge halkı tarafından üzüntüyle karşılandı.

Bu olay, yangınların önlenmesi ve atık yönetiminin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde daha büyük felaketlerin önüne geçilmiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da termometreler çıldırdı: Sahil vatandaşların sığınağı oldu

Antalya'da termometreler çıldırdı: Sahil vatandaşların sığınağı oldu