Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş İst*smara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek için Bakanlık'tan açıklama

İst*smara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek için Bakanlık'tan açıklama

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde ist*smara uğrayan 2 yaşındaki Sıla Bebek'in hastanede hayatını kaybettiğine dair paylaşım silindi. Olayla ilgili tutuklu sayısı 5’e yükseldi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İst*smara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek için Bakanlık'tan açıklama
KAYNAK: İHA

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde şiddet ve c*nsel ist*smara uğrayan 2 yaşındaki Sıla Y., hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altında bulunan Sıla Bebek'in hayatını kaybettiği iddia edildi. Olayla ilgili olarak şimdiye kadar 5 kişi tutuklandı.

2 Kişi Daha Tutuklandı

Olayla ilgili olarak daha önce anne B.Y. ve iki komşu çocuğu tutuklanmıştı. Soruşturmanın derinleşmesiyle birlikte anne B.Y.'nin imam nikahlı eşi ve komşu çocuklardan birinin babası da tutuklandı. Bu tutuklamalarla birlikte, olayda tutuklu sayısı 5’e yükseldi.

 

bakanlık sosyal medyada paylaştı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sıla bebeğin hayatını kaybettiğine dair yaptığı basın açıklamasını kaldırdı. Bakanlık, daha sonra yaptığı açıklamada, bebeğin entübe durumda bulunduğunu, kardeşinin devlet korumasına alındığını bildirdi.

"Tekirdağ Barosu Süreci Takip Ediyor"

Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün, yaşanan c*nsel ist*smar olayı ile ilgili 5 kişinin tutuklandığını belirtti. Gürcün, olayın yakından takip edildiğini ve adaletin sağlanması için tüm hukuki süreçlerin titizlikle sürdüğünü ifade etti. Baro Başkanı, Sıla bebeğin yoğun bakımda olduğunu belirterek, beyin kanaması geçirdiğini ve sağlık durumunun kritik olduğunu söyledi.

Baro Başkanı Gürcün, yaptığı açıklamada, “Savcılığımız bu konuyu özveriyle ve titizlikle yürütüyor. Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporlar maalesef 2 yaşındaki yavrumuzun c*nsel ist*smara uğradığını gösteriyor" dedi. Olayın aydınlatılması için detaylı bir soruşturma yapıldığını vurgulayan Gürcün, savcılığın yürüttüğü çalışmaların önemli olduğunu belirtti.

Gürcün, olayla ilgili soruşturmanın son aşamalarına gelindiğini ve şüphelilerin ifadelerinin alındığını söyledi. “Bu anlamda çok üzgünüz” diyen Gürcün, olayın toplumda derin bir yara açtığını ve adaletin tecelli etmesi için sürecin takipçisi olacaklarını dile getirdi. Tekirdağ Barosu, çocukların güven içinde yaşayacakları bir toplum inşa etmek amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Baro Başkanı Gürcün, “Malkara halkına ve Tekirdağ kamuoyuna süreci itidalli bir şekilde yürütmeleri gerektiğini ve adli makamların titizlikle çalıştığını bir kez daha vurguluyoruz” dedi.

hayatını kaybettiği iddiası yalanlandı

Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün, Sıla Bebek'in hayatını kaybettiğine ilişkin iddiayı sosyal medyadan yalanlayarak, "Sıla Bebek ile ilgili basında geçen vefat haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Hastane yönetiminden ve soruşturma makamından aldığımız bilgi evladımızın tedavisine devam edildiği yönündedir" dedi.

Olayla İlgili 5 Şüpheli Bulunuyor

Savcılık tarafından yürütülen soruşturmada 5 şüpheli bulunduğu ve soruşturmanın tamamlanmak üzere olduğu bildirildi. Şüpheliler arasında anne B.Y., imam nikahlı eşi ve iki komşu çocuğu da yer alıyor. Baro Başkanı, bu davayı sonuna kadar takip edeceklerini belirtti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karabük'te Kanlıca Mantarının Kilosu Dudak Uçuklattı

Karabük'te Kanlıca Mantarının Kilosu Dudak Uçuklattı