Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İSTİKLAL'İN İKONİK ARAPLARI KARAKOLLUK OLDU

İSTİKLAL'İN İKONİK ARAPLARI KARAKOLLUK OLDU

İstiklal Caddesi'nde Araplara özgü kıyafet giyen iki kişinin etrafa para saçarak ilerlediği anlar sosyal medyada gündem olmuştu. O görüntülerin 2022 yılına ait olduğu ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İSTİKLAL'İN İKONİK ARAPLARI KARAKOLLUK OLDU

SÜLEYMAN GEZİCİ

İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'ndeki Arap kostümlü kadın ve erkek sosyal medyada gündem olmuştu. Para dağıtarak cadede dolaşan iki kişiden biri yakalandı. Çekilen videonun 2022 yılına ait olduğu tespit edildi.

PARA SAÇMIŞLARDI

İstiklal Caddesi'nde çekilen görüntülerde Araplara özgü kıyafet giyen bir kadın ve bir erkeğin etrafa para saçarak ilerlediği kaydedilmişti.  Görüntülerle ilgili Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda görüntünün 2022 yılına ait olduğu, şüphelilerden birinin daha önce de benzer görüntüler paylaştığı öğrenildi. Görüntülerde yer alan O.M.N. yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezinde yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen O.M.N., 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılamak suçundan adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Görüntülerde yer alan E.A. isimli kadının ise Adana'da yaşadığı belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EXPO SATIŞI MECLİS GÜNDEMİNDE

EXPO SATIŞI MECLİS GÜNDEMİNDE