Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul merkezli suç örgütü operasyonunda 34 kişi tutuklandı

İstanbul merkezli suç örgütü operasyonunda 34 kişi tutuklandı

İstanbul merkezli 7 ilde, iddia edilen suç örgütü lideri Kerbela Y. ve yöneticileri dahil olmak üzere 39 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda Avcılar ve Esenyurt ilçelerinde faaliyet gösteren suç örgütünün; uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticareti, kasten yaralama, yağma, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet ve silahlı saldırı suçlarının işlendiği 8 eylem tespit edilmişti. Bu eylemlere karışan şüphelilerin yakalanması için 21 Temmuz'da İstanbul başta olmak üzere Muğla, İzmir, Mersin, Rize, Tokat ve Bursa illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi ve örgüt lideri ile yöneticileri dahil 39 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarılan 39 şüpheliden 34'ü tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÜMİT ÖZDAĞ ŞEHİT HABERİ PAYLAŞTI

ÜMİT ÖZDAĞ ŞEHİT HABERİ PAYLAŞTI