Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul Arnavutköy’de Kimya Fabrikasında Patlama ve Korkutan Yangın

İstanbul Arnavutköy’de Kimya Fabrikasında Patlama ve Korkutan Yangın

Arnavutköy'deki kimya fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Arnavutköy’de Kimya Fabrikasında Patlama ve Korkutan Yangın
KAYNAK: İHA

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde, İbn-i Sina Caddesi Hadımköy Mahallesi'nde bulunan Uğur Kimya Endüstri isimli fabrikada saat 10.00 sıralarında bir kazanın patlaması sonucu yangın çıktı. Olay, işçilerin mola saatinde fabrikadan dışarıda olduğu bir anda gerçekleşti.

Patlamanın ardından çıkan yangın, kısa sürede dumanlar ile gökyüzünü kapladı. Olayın ihbar edilmesi üzerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını hızlı bir şekilde kontrol altına alarak söndürdü. Yangın sırasında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma meydana gelmedi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak fabrika ve çevresinde vatandaşların alana girmesine izin vermedi. Yangının ilk anları ise cep telefonu kameraları tarafından görüntülendi.

Yangının Nedeni Arştırılıyor

Patlamanın ve yangının nedeni hakkında detaylı inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mehmet Şimşek'ten borsadaki düşüş sonrası ilk yorum

Mehmet Şimşek'ten borsadaki düşüş sonrası ilk yorum