Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İsias Otel Davası ertelendi!

İsias Otel Davası ertelendi!

Adıyaman'da 6 Şubat depreminde yıkılan ve 72 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan İsias Otel Davası, Cumartesi günü saat 10.00'a ertelendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsias Otel Davası ertelendi!
KAYNAK: İHA

Adıyaman'da 6 Şubat depreminde yıkılan ve 72 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan İsias Otel Davası, Cumartesi günü saat 10.00'a ertelendi. Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşması, üçüncü gününde tamamlanamayınca dördüncü güne sarktı. İlk gün, sanıklar; ikinci gün, ölen kişilerin yakınları; üçüncü gün ise tanıklar dinlendi.

Sabah saat 09.00'da başlayan duruşma, gece saat 24.00'a kadar sürdü. Tanıkların ifadelerinin alınmasının ardından, sanık avukatlarının davaya ilişkin beyanlarına geçildi. Sanık avukatları, "Bilinçli taksirle birden fazla insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olma" suçundan yargılanan müvekkillerinin, "Olası kasıtla birden fazla insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olma" suçundan yargılanmalarını, tutuksuz sanıkların tutuklanmalarını, sanıkların duruşma salonunda hazır bulunmalarını ve tanıkların yalan beyan verdikleri gerekçesiyle haklarında suç duyurusunda bulunulmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, duruşmayı Cumartesi sabah saat 10.00'a erteleme kararı aldı.

İsias Otel Davası Ertelendi

İsias Otel Davası Ertelendi2

İsias Otel Davası Ertelendi3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP'nin İstanbul Adayını Yarın Açıklıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP'nin İstanbul Adayını Yarın Açıklıyor