Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İnegöl'de Unutulan Yemek Yangına Sebep Oldu

İnegöl'de Unutulan Yemek Yangına Sebep Oldu

İnegöl'de yaşanan yangın, unutulan yemekten kaynaklandı. Yeni evli çiftin evinde meydana gelen yangın sonucunda maddi hasar oluştu. Hüseyin El Eskar'ın el ve ayaklarında yanıklar oluşurken, eşi Fatıma Eskar ise yaralanmadı. Yangınla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İnegöl'de Unutulan Yemek Yangına Sebep Oldu
KAYNAK: İHA

Yangın, İnegöl'ün Burhaniye mahallesinde bir apartmanda meydana geldi.

Saat 23.30 civarında Ali Çilek sokağındaki 3 katlı apartmanın birinci katında meydana gelen yangının sebebi, mutfaktaki ocakta unutulan yemek oldu. Evli çift, Hüseyin El Eskar (28) ve Fatıma Eskar(20), yangını fark ettiklerinde hemen itfaiyeyi aradılar. Evlerinde çıkan yangını kendi imkanlarıyla söndüremeyen çift, yangın söndürme ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti ve kısa sürede kontrol altına aldı. Ancak, Suriye uyruklu yeni evli çiftin evinde maddi hasar meydana geldi.

Ocakta Unutulan Yemek Yangına Neden Oldu

Yeni Evli Çiftin Sağlık Durumu Nasıl?

Yangını söndürme çabası sırasında Hüseyin El Eskar'ın (28) el ve ayaklarında yanıklar oluştu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı şahsı İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürdü. Hüseyin El Eskar, burada tedavi altına alındı. Fatıma Eskar ise herhangi bir fiziksel yaralanma yaşamadı.

Ocakta Unutulan Yemek Yangına Neden Oldu2

Yangınla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yangınla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın tam olarak nasıl meydana geldiğini araştırmak için çalışmalarını sürdürüyorlar. Yangının neden çıktığı ve yangının daha fazla zarar vermesini önlemek için alınabilecek önlemler üzerinde duruluyor.

Ocakta Unutulan Yemek Yangına Neden Oldu3

Ocakta Unutulan Yemek Yangına Neden Oldu4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tour Of Antalya’nın Heyecan Dolu Startı

Tour Of Antalya’nın Heyecan Dolu Startı