Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mahzen-24 Operasyonlarında 8 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mahzen-24 Operasyonlarında 8 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın liderliğinde gerçekleştirilen "Mahzen-24" operasyonlarında Barış Boyun'un suç örgütüne yönelik 8 şüpheli yakalandı. Operasyonlar detaylarıyla paylaşıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mahzen-24 Operasyonlarında 8 Şüpheli Yakalandı
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yurt dışında firar olan Barış Boyun'un liderliğindeki suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen "Mahzen-24" operasyonlarında 8 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, operasyonlar hakkında detaylı bilgi verdi.

Bakan Yerlikaya'nın verdiği bilgilere göre, Barış Boyun'un yönettiği suç örgütüne karşı gerçekleştirilen operasyonlarda, aralarında tetikçinin de bulunduğu 8 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlükleri ile Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Eşyalara El Konuldu

Şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, silahlı tehdit, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve 6136 sayılı kanuna muhalefet gibi çeşitli suçlarla suçlandığı belirtildi. Operasyonlar sırasında 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet tüfek, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve suçta kullanıldığı tespit edilen bir motora el konuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Yaban Çiçekleri’ Dizisi Final Kararı Aldı

‘Yaban Çiçekleri’ Dizisi Final Kararı Aldı