Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hatay'da konteyner yangını! Beşikteki bebeğini alevlerden alan anne yandı

Hatay'da konteyner yangını! Beşikteki bebeğini alevlerden alan anne yandı

Hatay'ın Antakya ilçesindeki konteyner kentte çıkan yangında bir anne, beşikte uyuyan evladını kurtarmaya çalışırken yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Dün Hatay'ın Antakya ilçesi Güzelburç Mahallesi'nde bulunan geçici yaşam merkezinde çıkan yangında, 3 konteyner alevlere teslim oldu. Yanan konteynerler arasında bulunan birinde, anne ve çocuk yaralandı.

Hatay'da Konteyner Yangını! Anne Beşikteki Evladını Alevlerden Aldı (5) Result

Anne, Beşikte Uyuyan Evladını Yangından Kurtardı

Yangın, Antakya ilçesi Güzelburç Mahallesi'nde bulunan konteyner kentte meydana geldi. 3 konteynerin alevlere teslim olduğu olayda, yangının çıktığı esnada yan konteynerde bulunan bir anne, beşikte uyuyan evladını kurtarmaya çalışırken yaralandı. Yangından yaralı olarak kurtulan anne ve çocuk, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Hastanede, çocuğun tedavisi devam ediyor.

Hatay'da Konteyner Yangını! Anne Beşikteki Evladını Alevlerden Aldı (4) Result

'Anne Çocuğu Kurtarırken Hem Kendi Yandı Hem de Çocuğu Yandı'

'Komşumuz olan anne ve çocuğu çıkan yangından dolayı hastanede kalıyor' diyen Hüseyin Kına, yangın sırasında konteynerlerden ikisinde bulunan komşularını kurtarmak için çaba sarf edildiğini ifade etti. Kına, olayın detaylarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: 'Yan komşumun konteynerinde çıkan yangından dolayı 3 konteyner yandı. Komşularımızdan 2 kişi içeride vardı. Onları kurtarmak için çalıştılar. Yangının nasıl çıktığını bilmiyoruz. Ekipler inceleme yapacaklar. Sonuç olarak çocuklarımıza ve canımıza bir zarar gelmediği için mala geldi diyoruz.'

Hatay'da Konteyner Yangını! Anne Beşikteki Evladını Alevlerden Aldı (2) Result

Yangın Görgü Tanığı Konuştu

Evinden çıkarken alevlerle karşılaşan Emine Seyyar, yaşananları şu sözlerle aktardı: 'Evden dışarıya çıktığımda her taraf alevler içindeydi. Misafirliğe gelen kadın, canını zor konteynere attı. Çünkü kadının çocuğu içeride beşikte yatıyordu. Konteynerdeki yangında çocuk da yanabilirdi. Anne çocuğunu kurtarmak için konteynere girdi. Anne çocuğu kurtarırken hem kendi yandı hem de çocuğu yandı. Yangın diğer konteynerlere sıçradı. 3 konteyner yandı ve 2 konteyner de zarar gördü. Anne ve çocuk hastanede tedavi görüyor.'

Hatay'da Konteyner Yangını! Anne Beşikteki Evladını Alevlerden Aldı (3) Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
23 Şubat 2024 Günlük Burç Yorumları: Yıldızlar Bugün Ne Diyor?

23 Şubat 2024 Günlük Burç Yorumları: Yıldızlar Bugün Ne Diyor?