Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Hatay'da kepçe yıkım yaparken devasa yarığın içine düştü

Hatay'da kepçe yıkım yaparken devasa yarığın içine düştü

Hatay'ın depremin vurduğu bölgelerde yıkım çalışmaları aralıksız devam ederken, Payas ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan yeni bir olay dikkat çekti. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin yerle bir ettiği bölgede, yıkım çalışmalarının son aşamasında olan bir iş makinası, oluşan devasa yarığın içerisine düştü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da kepçe yıkım yaparken devasa yarığın içine düştü
KAYNAK: İHA

Olayda şans eseri yaralanan olmazken, iş makinası ise adeta toprağın kucakladığı bir tablo oluşturdu. Payaslılar, yaşanan bu olayın depremin yarattığı zorlu sürecin bir simgesi olduğunu düşünüyor.

AW087080_03

Yerel yetkililer, olay yerine hemen müdahale ederek güvenlik önlemlerini aldı ve iş makinasının çıkartılması için çalışmalara başladı. İş makinasının düştüğü yarığın boyutları ise görenleri hayrete düşürdü.

Depremin etkilerini en aza indirmek adına yapılan yıkım çalışmalarında yaşanan bu olay, bölgedeki insanların dayanışma içerisinde olduğunu bir kez daha gösterdi. Yerel yönetim, depremin izlerini silmek için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

AW087080_02

Hatay'daki bu son gelişmeler, depremin vurduğu bölgelerdeki insanların ve yerel yönetimlerin birlikte hareket ederek, normal yaşama dönmek için gösterdikleri çabayı ortaya koymaktadır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta asansör güvenliği için MMO ile protokol uzatıldı

Manavgat'ta asansör güvenliği için MMO ile protokol uzatıldı