Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Güzellik merkezi önünde koca d*hşeti: 2 öl* 1 yaralı

Güzellik merkezi önünde koca d*hşeti: 2 öl* 1 yaralı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir güzellik merkezi önünde meydana gelen b*çaklı s*ldırıda, ayrılma aşamasındaki koca, karısını ve karısının arkadaşını b*çaklayarak kan döktü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Güzellik merkezi önünde koca d*hşeti: 2 öl* 1 yaralı
KAYNAK: İHA

İzmir'in Ödemiş ilçesi Atatürk Mahallesi Ulus Meydanı yakınlarında, akşam saatlerinde yaşanan dehşet verici olay, Özkan Karabıyık isimli şahsın, ayrılma aşamasında olduğu eşi Esin Karabıyık ve onun arkadaşı Ebru Duvar'ı b*çaklamasıyla başladı. Olay, karısının ve arkadaşının bir güzellik merkezinden çıkışı sırasında gerçekleşti.

Tartışmada K*nlı Son

Güzellik merkezinden çıkan Esin Karabıyık, bir süredir ayrı yaşadığı kocasıyla tartışmaya başladı. Özkan Karabıyık'ın yanında getirdiği b*çakla karısını ve arkadaşını defalarca b*çaklamasıyla tartışma, kanlı bir sona dönüştü. Ebru Duvar olay yerinde hayatını kaybederken, Esin Karabıyık ağır yaralandı.

Saldırgan Koca Kendini de Yaraladı

S*ldırının ardından Özkan Karabıyık, aynı b*çakla kendisine de zarar verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri, iki çocuk annesi Ebru Duvar ve saldırgan kocanın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Esin Karabıyık, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Osmaniye'de orman yangını çıktı

Osmaniye'de orman yangını çıktı