Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gözü dönmüş maganda tek yumrukla aynayı kırdı!

Gözü dönmüş maganda tek yumrukla aynayı kırdı!

Şişli'de geçtiğimiz günlerde, iki sürücü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Tartışmanın ardından bir sürücü, aracından inerek diğer sürücüye küfürler ve tehditler savurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gözü dönmüş maganda tek yumrukla aynayı kırdı!
KAYNAK: İHA

Şişli'de geçtiğimiz günlerde, iki sürücü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Tartışmanın ardından bir sürücü, aracından inerek diğer sürücüye küfürler ve tehditler savurdu. Daha sonra saldırgan sürücü, diğer aracın sol aynasını tek yumrukla indirdi. O anlar, saldırıya uğrayan sürücünün cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Şişli Darülaceze Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, iki sürücü Hasdal-Okmeydanı güzergahında seyrederken yol verme konusunda anlaşmazlık yaşandı. Bu durum üzerine bir sürücü, Darülaceze Caddesi'nde diğer sürücünün önünde durarak aracından indi. Tartışma sırasında şahıs, küfür ve tehditlerde bulunarak aracın camlarını yumruklamaya başladı.

Tek Yumrukla Aynayı Kırdı

Saldırgan şahıs, saldırıya uğradığı aracın sol aynasını tek yumrukla kırarak hasara uğratırken, çevredeki vatandaşlar ve arkadaşları tarafından sakinleştirildi. Ardından saldırgan sürücü, olay yerinden ayrılarak yoluna devam etti. Yaşananlar, saldırıya uğrayan sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Tek Yumrukla Aynayı Kırdı2

Tek Yumrukla Aynayı Kırdı3

Tek Yumrukla Aynayı Kırdı4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler