Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Giresun'da şiddetli rüzgar felakete yol açtı: Çatılar uçtu motorcu çatının altında kaldı

Giresun'da şiddetli rüzgar felakete yol açtı: Çatılar uçtu motorcu çatının altında kaldı

Giresun'da etkili olan şiddetli rüzgar, şehir merkezinde büyük çaplı hasarlara yol açtı. Nizamiye Mahallesi, Orman Yılmaz Caddesi'nde bulunan 6 katlı bir apartmanın çatısı, şiddetli rüzgarın etkisiyle yerinden çıkarak cadde üzerine devrildi. Seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü çatının altında kaldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Giresun'da şiddetli rüzgar felakete yol açtı: Çatılar uçtu motorcu çatının altında kaldı
KAYNAK: İHA

Giresun'da etkili olan şiddetli rüzgar, şehir merkezinde büyük çaplı hasarlara yol açtı. Nizamiye Mahallesi, Orman Yılmaz Caddesi'nde bulunan 6 katlı bir apartmanın çatısı, şiddetli rüzgarın etkisiyle yerinden çıkarak cadde üzerine devrildi. Bu felakette, çatının altında seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü kaldı, ve olay yerine gelen kurtarma ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Aynı bölgede park halindeki araçlar da çatının devrilmesi sonucu zarar gördü.

Giresun genelinde birçok noktada benzer olaylar yaşanırken, çatı uçma ihbarları ve elektrik hatlarındaki kesintiler arttı. Özellikle trafik ekipleri, çatı uçma vakaları sebebiyle trafiği kapatmak zorunda kaldı. Yaşanan bu hava koşulları nedeniyle kolluk kuvvetleri ve itfaiye ekipleri, olay yerlerine ulaşmakta zorlanıyor.

Giresun'da şiddetli rüzgarın neden olduğu hasarlarla başa çıkma çalışmaları devam ederken, bölgedeki vatandaşlar dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor. Meteoroloji ekipleri, olası yeni rüzgarlı hava koşulları için önlemlerin sürdürülmesi gerektiğini belirtiyor.

1-850

2-365

3-266

4-207

5-181

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İbrahim Selim ve Daye Ay Nişanlandı! Sosyal medya sallandı!

İbrahim Selim ve Daye Ay Nişanlandı! Sosyal medya sallandı!