Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gece kulübünden çıkıp direksiyon başında sızdı

Gece kulübünden çıkıp direksiyon başında sızdı

Bursa'da gece saatlerinde gazinodan çıktıktan sonra aracını kaldırıma park eden ve direksiyon başında uyuya kalan 30 yaşındaki A.D., kentin en işlek caddesindeki manzara, vatandaşlar tarafından polise bildirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gece kulübünden çıkıp direksiyon başında sızdı
KAYNAK: İHA

Bursa'da gece saatlerinde gazinodan çıktıktan sonra aracını kaldırıma park eden ve direksiyon başında uyuya kalan 30 yaşındaki A.D., kentin en işlek caddesindeki manzara, vatandaşlar tarafından polise bildirildi. Altıparmak Caddesi'nde kaldırıma park edilmiş otomobilin direksiyonunda uyuyakalan A.D.'yi fark eden trafik polisleri, olay yerine gelerek sürücüyü zorlukla uyandırdı.

Aracın içerisinde uyuyan A.D., polis ekiplerini fark edince araçtan indi. Trafik ekipleri, A.D.'ye aracını kaldırıma park ettiği için cezai işlem uyguladı. A.D., daha sonra ehliyet sahibi bir arkadaşını çağırarak aracını kaldırımdan çekti. Şahsın alkollü olup olmadığı tam olarak belirlenemediği için sadece uygunsuz park etme nedeniyle ceza kesildiği belirtildi. Olay, kentin merkezi noktalarından birinde yaşandığından dolayı çevredekilerin dikkatini çekmiş ve polis müdahalesine neden olmuştu.

AW075282_01

AW075282_03

AW075282_04

AW075282_06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ter*r örgütlerine yönelik yapılan operasyonda 255 şüpheli yakalandı

Ter*r örgütlerine yönelik yapılan operasyonda 255 şüpheli yakalandı