Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gaziantep’te İş Yerine Silahlı Saldırı

Gaziantep’te İş Yerine Silahlı Saldırı

Gaziantep'te bir iş yerine yapılan silahlı saldırıda iş yeri sahibi hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep’te İş Yerine Silahlı Saldırı

Gaziantep'te, Şahinbey ilçesine bağlı Karagöz Mahallesi'nde bir iş yerine yapılan silahlı saldırıda iş yeri sahibi hafif şekilde yaralandı. Olay, henüz belirlenemeyen bir sebep üzerine meydana geldi. İki kişi arasında çıkan tartışmanın ardından yaşanan bu olayda, bir kişi öfkesine hakim olamayarak iş yerine silahlı saldırı gerçekleştirdi. Saldırı sonucunda iş yeri sahibi ismi belirlenemeyen kişi hafif şekilde yaralandı.

A W150856 02

Olayın Gelişimi

Olayın meydana geldiği sırada çevrede bulunanlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra hastaneye kaldırdılar.

A W150856 03

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak emniyet güçleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, saldırganın kimliğini ve saldırının gerçekleşme sebebini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayat Balık Nasıl Anlaşılır?

Bayat Balık Nasıl Anlaşılır?