Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gazeteciye evinin önünde silahlı saldırı

Gazeteciye evinin önünde silahlı saldırı

Kayseri'de Gazeteci Azim Deniz evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazeteciye evinin önünde silahlı saldırı
KAYNAK: İHA

Kayseri'de Gazeteci Azim Deniz, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a yönelik eleştirileri nedeniyle partisinden istifa eden Kocasinan İlçe Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç'ı canlı yayına konuk etmek istediği sırada evinin önünde kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda Gazeteci Azim Deniz bacağından ve karnından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Kocasinan ilçesine bağlı Mimarsinan Mahallesi Karasu Sokak'ta gerçekleşti. Azim Deniz'in evinden çıkarak aracına yönlendiği esnada kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından ateş açıldı. Saldırı sonucunda bacağı ve karnından yaralanan Deniz, ailesi tarafından Kayseri Devlet Hastanesine götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kayseri Şehir Hastanesine sevk edilen gazeteci Azim Deniz'in tedavisi sürüyor.

Gazeteciye Silahlı Saldırı

Saldırı sonrası ilk açıklama

Azim Deniz, hastanede yaptığı açıklamada saldırıyı gerçekleştiren şahsın olayı önceden planlamış olabileceğini belirtti. Silahlı saldırıya uğradığı sırada yaşadığı olayı anlatan Deniz, saldırganın yakın mesafeden ateş ettiğini ve daha önceden binanın önünde beklemiş olabileceğini ifade etti. Gazeteci, olay sonrasında komşularından yardım istediğini ve oğlu tarafından hastaneye götürüldüğünü dile getirdi.

Gazeteciye Silahlı Saldırı4

Geniş çaplı soruşturma başlatıldı

Olayla ilgili olarak polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlatmış durumda. Saldırının nedeni ve kimliği belirsiz saldırganın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Gazeteci Azim Deniz'in sağlık durumuyla ilgili ise gelişmeler takip ediliyor.

Gazeteciye Silahlı Saldırı6

Gazeteciye Silahlı Saldırı3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ocak ayında en fazla artan fiyatlar açıklandı

Ocak ayında en fazla artan fiyatlar açıklandı