Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Gazeteciler gözaltında

Gazeteciler gözaltında

Bugün sabah saatlerinde T24 editörü Sibel Yükler ve Mezopotamya Ajansı muhabirleri Delal Akyüz ve Fırat Can Arslan, polis operasyonuyla evlerine düzenlenen baskın sonucunda gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı bir operasyon kapsamında bu gazetecilerin gözaltına alındığı belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazeteciler gözaltında

Gözaltına alınan gazetecilerden Sibel Yükler ve Fırat Can Arslan Ankara'da, Delal Akyüz ise İzmir'de gözaltına alındı.

T24 Ankara Temsilcisi Gökçer Tahincioğlu, sosyal medya hesabında, "Sibel Yükler, onlarca tutuklu gazetecinin dosyasını kamuoyuna duyuran ve dosyaların haberlerden ibaret olduğunu ortaya koyan gazeteci olarak biliniyor. Sabaha karşı evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı" açıklamasını yaptı. Gazeteci Yıldız Tar ise sosyal medya hesabında, "Sibel Yükler, gece 5'te Ankara'daki evine yapılan operasyonla gözaltına alındı. Ankara TEM'e götürüldü. Dosya içeriğini henüz bilmiyoruz. Avukatı görüşmek için yolda" dedi.

Türkiye Gazeteciler Sendikası da "Gazeteciler Sibel Yükler, Fırat Can Arslan ve Delal Akyüz, sabaha karşı evlerine yapılan baskınla gözaltına alındı. Emniyette tutulan meslektaşlarımızın gözaltı gerekçesini öğrenmek istiyoruz. Gazetecilik suç değildir" açıklamasını yaptı.

ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023 YKS üniversite tercihleri ​​başladı!

2023 YKS üniversite tercihleri ​​başladı!