Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eski koca 4 kişiyi katletti! Eski karısının ailesini yok etti

Eski koca 4 kişiyi katletti! Eski karısının ailesini yok etti

Afyonkarahisar'da yaşanan trajik olayda, boşandığı eşinin ailesinin evine giden bir şahıs, çocuğunu görmek istedi ancak olumsuz bir yanıt alınca yanında getirdiği pompalı tüfekle 4 kişiyi öldürerek katliam gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski koca 4 kişiyi katletti! Eski karısının ailesini yok etti
KAYNAK: İHA

Afyonkarahisar'da yaşanan trajik olayda, boşandığı eşinin ailesinin evine giden bir şahıs, çocuğunu görmek istedi ancak olumsuz bir yanıt alınca yanında getirdiği pompalı tüfekle 4 kişiyi öldürerek katliam gerçekleştirdi. Olayın daha önce televizyon programına konu olan boşanmış çiftin, çocuk velayeti konusunda yaşadıkları anlaşılan bir mücadelede bir kez daha karşı karşıya geldiği ortaya çıktı.

Olay, Çayığbağ Beldesi Uğur Mahallesi'nde meydana geldi. Boşandığı Havva Şenol'un baba evine giden M.M.T., çocuğunu görmek istedi ancak bilinmeyen bir nedenden ötürü taraflar arasında çıkan tartışma sonucunda eski karısı, kayınpederi, kayınvalidesi ve anneannesine ateş açtı. Yaklaşık 10 el ateş eden M.M.T., olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Eski Damat Katliam Yaptı, Aynı Aileden 4 Kişiyi Öldürdü

Olayın ardından bölgeye gelen sağlık ekipleri, hastaneye kaldırılan aile üyelerinin hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri ise olayın yaşandığı evde detaylı incelemelerde bulunarak delilleri topladılar.

Eski Damat Katliam Yaptı, Aynı Aileden 4 Kişiyi Öldürdü2

Kaçan M.M.T.'nin yakalanması için başlatılan çalışma devam ederken, geçmişte çocuk velayeti nedeniyle televizyon programına katılan M.M.T. ve Havva Şenol'un, yaşanan trajedinin arkasında yatan bir geçmişe sahip oldukları ortaya çıktı.

Eski Damat Katliam Yaptı, Aynı Aileden 4 Kişiyi Öldürdü3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İslam Memiş ucuz altın için ideal noktayı paylaştı

İslam Memiş ucuz altın için ideal noktayı paylaştı