Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eski eşinin kocası ile annesini pompalı tüfekle vurdu

Eski eşinin kocası ile annesini pompalı tüfekle vurdu

Afyonkarahisar'da bir kişi, eski eşinin evine girerek pompalı tüfekle saldırdı, eski eşin kocası ve annesi ağır yaralandı! Şimdi yetkililer kaçan saldırganı yakalamak için seferber oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eski eşinin kocası ile annesini pompalı tüfekle vurdu
KAYNAK: İHA

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde yaşanan korkunç olayda, bir kişi eski eşinin evine girerek vahşice saldırdı. Yaşananlar kısa sürede ilçe merkezinde büyük bir şok etkisi yarattı.

Edinilen bilgilere göre, tır şoförü olduğu belirtilen Murat Ç., eski eşi Gülşen K.'nın evine gitmişti. Ancak ne yazık ki, bu ziyaret bir tartışma ile son buldu. Tartışmanın ardından Murat Ç., bir pompalı tüfekle eski eşinin kocası Abdurrahman K. ile annesi Güler S.'ye ateş açtı. Bu acımasız saldırı sonucunda Abdurrahman K. ile Güler S. ağır yaralandı. Ambulanslarla Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırılan yaralılar için endişe verici bir durum söz konusu. Abdurrahman K. ve Güler S.'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu bildiriliyor.

Saldırgan Kaçtı

Olay yerinden kaçan Murat Ç.'nin şu anda yakalanması için güvenlik güçleri tarafından yoğun bir şekilde çalışma yürütülüyor. Halkın da desteğiyle, saldırganın adalete teslim edilmesi için çaba harcanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tokat'ın Niksar İlçesinde Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı! 8 Kişiyi Yaralandı

Tokat'ın Niksar İlçesinde Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı! 8 Kişiyi Yaralandı