Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eşiyle Boşanma Aşamasındaki Adam İntihara Kalkıştı: 4 Saatte İkna Edildi

Eşiyle Boşanma Aşamasındaki Adam İntihara Kalkıştı: 4 Saatte İkna Edildi

Samsun'da eşiyle boşanma aşamasında olan bir şahıs, 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Polis ekipleri şahsı 4 saat sonunda ikna ederek intihardan vazgeçirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eşiyle Boşanma Aşamasındaki Adam İntihara Kalkıştı: 4 Saatte İkna Edildi
KAYNAK: İHA

Samsun'un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi Sokullu Sokak'ta yaşanan olayda, eşiyle boşanma aşamasında olan ve psikolojik bunalım geçiren Zeki K. (39) isimli bir şahıs, 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olayın yaşandığı bölgedeki vatandaşlar, Zeki K.'nin çatıya çıktığını fark ederek hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Şahsın arkadaşları ve çevre sakinleri, çatının altında toplanarak onu ikna etmeye çalıştı. Bir vatandaş ise, "Gel yemeğe gidelim" diyerek şahsı sakinleştirmeye çalıştı.

4 Saatte Ikna Edildi2

Uzun Bir Müdahale Süreci

Polis ekipleri, Zeki K.'yi çatıda bulunduğu 4 saatlik bir müdahalenin ardından ikna etmeyi başardı. Zeki K. güvenli bir şekilde çatıdan indirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Olay, çevredekilerde büyük bir endişe ve paniğe sebep olurken, polis ve sağlık ekiplerinin başarılı müdahalesiyle şahsın intihar girişimi engellendi.

4 Saatte Ikna Edildi3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Radebaugh ile yollarını ayırmaya karar verdi

Galatasaray Radebaugh ile yollarını ayırmaya karar verdi