Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Eşini ve 8 çocuğunu terk edip kayıplara karıştı!

Eşini ve 8 çocuğunu terk edip kayıplara karıştı!

Adana'da evini ve arsasını satan Yahya Kaya, 2 sene önce eşini ve 1'i engelli 8 çocuğunu terk ederek kayıplara karıştı. Ancak geçen ay ilk kez ailesine ulaşan Kaya, eşinden boşanmak istediğini söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eşini ve 8 çocuğunu terk edip kayıplara karıştı!
KAYNAK: İHA

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza Mahallesi'nde yaşayan tarım işçisi Ayşe (44) ve eşi Yahya (49) Kaya çifti, 1'i görme engelli 8 çocuklarıyla birlikte yaşarken, 2 sene önce Yahya Kaya ev ve arsalarını satarak ailesini terk etti. Ailenin yaşadığı dramın ardından geçen 2 yılın ardından Yahya Kaya geçtiğimiz ay ilk kez ailesiyle iletişim kurarak, eşinden boşanmak istediğini söyledi. Olay, ailenin yaşadığı Koza Mahallesi'nde büyük bir şaşkınlığa neden oldu.

Ayşe ve Yahya Kaya çiftinin yaşadığı dram şu şekilde gelişti: Yahya Kaya, 2 yıl önce ev ve arsalarını satarak ailesini terk etti. Evin ve arsanın satışından elde edilen gelirin büyük kısmını alan Yahya Kaya, eşi Ayşe ve 8 çocuğunu aynı mahallede bulunan eşine ait arsanın içerisindeki elektriksiz ve bakımsız depoya bırakarak ortadan kayboldu. Bu süreçte eşi Ayşe, çocuklarıyla birlikte zorlu şartlar altında yaşam mücadelesi verdi.

Eşini Ve 8 Çocuğunu Terk Edip Kayıplara Karıştı6 W

2 yıl haber alınamadı şimdi boşanmak istiyor

2 yıl süresince Yahya Kaya'dan haber alınamazken, geçen ay şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Yahya Kaya, ailesiyle iletişim kurarak eşinden boşanmak istediğini ifade etti. Bu durum karşısında şaşkına dönen Ayşe Kaya, eşinin ani talebi ve yaşadığı zorluklar nedeniyle duygusal bir çıkmaza girdi.

Eşini Ve 8 Çocuğunu Terk Edip Kayıplara Karıştı5 W

Eşini Ve 8 Çocuğunu Terk Edip Kayıplara Karıştı4 W

Eşini Ve 8 Çocuğunu Terk Edip Kayıplara Karıştı3 W

Çocuklar okula gitmek istiyor

Çiftin çocukları, oturdukları yerde adres beyanı bildiremedikleri için okula gidemiyor. Anne, çocuklarını da okula gönderebilmek için adres beyanı bildirebileceği bir evde oturmak istiyor. Çiftin çocuklarından 14 yaşındaki Cevriye Kaya, "Babamız bizi bırakıp gitti ve 2 senedir biz burada kalıyoruz. Arsamız vardı, sattı; evimizi sattı. Ben ve kardeşlerim okula gitmek istiyoruz. Babamız ne yaptı hiç bilmiyoruz. 200 bin lira borç bıraktı bize, ama annem yarısını çalışarak ödedi" ifadelerini kullandı.

Eşini Ve 8 Çocuğunu Terk Edip Kayıplara Karıştı W

Boşanmak istiyorum

Eşi giderken kendisine hiçbir şey söylemediğini anlatan Ayşe Kaya, "Bana çok hainlik yaptı. 200 bin lira borç bıraktı kaçıp gitti. Bu depo benim. Mahkemeye verip boşanmak istiyorum ama avukata verebilecek para dahi yok. Boşanmak istiyorum" dedi.

Eşini Ve 8 Çocuğunu Terk Edip Kayıplara Karıştı7 W

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elazığ’da çocukların tehlikeli yolculuğu!

Elazığ’da çocukların tehlikeli yolculuğu!