Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Esenyut'ta sokakta silahla saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Esenyut'ta sokakta silahla saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

Esenyurt'ta, akşam saatlerinde meydana gelen olayda kimliği belirsiz bir saldırgan, İnönü Mahallesi 374. Sokak'ta yürüyen İbrahim Y.'ye silahla ateş açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esenyut'ta sokakta silahla saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti
KAYNAK: İHA

Esenyurt'ta, akşam saatlerinde meydana gelen olayda kimliği belirsiz bir saldırgan, İnönü Mahallesi 374. Sokak'ta yürüyen İbrahim Y.'ye silahla ateş açtı. Henüz bilinmeyen bir nedenle gerçekleşen saldırı sonucunda ağır yaralanan İbrahim Y., olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından acilen hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen İbrahim Y., yaşamını yitirdi.

Saldırının ardından olay yerine gelen emniyet güçleri, sokağa kısa süreliğine kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri delil çalışması gerçekleştirdi. Cinayetin ardında yatan sebepler ve saldırganın kimliği henüz belirlenemezken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Görgü tanıklarının ifadeleri üzerine saldırganın yakalanması için bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. Emniyet güçleri, olayın ardındaki gizemi çözmek ve sorumluları adaletin önüne çıkarmak adına çalışmalarına devam ediyor.

esenurtt

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
NBA'de gece oynanan maçların sonuçları

NBA'de gece oynanan maçların sonuçları