Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Esenyurt'ta Elektrikli Motosiklet Hırsızlığı Kamerada

Esenyurt'ta Elektrikli Motosiklet Hırsızlığı Kamerada

Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, bir iş yerinin önünde meydana gelen elektrikli motosiklet hırsızlığı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esenyurt'ta Elektrikli Motosiklet Hırsızlığı Kamerada
KAYNAK: İHA

Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, bir iş yerinin önünde meydana gelen elektrikli motosiklet hırsızlığı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Motosikletli 3 kişi, iş yerinin önüne gelerek hırsızlık girişiminde bulundu.

Kamera görüntülerine yansıyan olayda, iki kız çocuğunun, elektrikli motosikleti çalmaya çalıştığı görüldü. Ancak, güçleri yetmeyince motosikletlerinin sürücüsünü çağıran çocuklar, direksiyon kilidini kırarak motosikleti iterek götürmeye çalıştılar. O sırada iş yerinde bulunan esnaf Gültekin Soylu, durumu fark ederek dışarı çıktı. Şüphelilerin şaka yaptığını düşünen Soylu, "Ne yapıyorsunuz siz?" diye seslendi. Bunun üzerine çocuklar motosikleti yere atarak kaçmaya başladılar. Ardından, yanlarına gelen bir motosiklete binerek olay yerinden uzaklaştılar.

İki Kız Elektrikli Motosikleti Iterek Çalmaya Çalışırken Esnafa Yakalandı

O anları anlattı

Soylu, yaşananları şu sözlerle anlattı: "İş yerimde oturuyordum, kameradan durumu gördüm. 14-15 yaşlarında 2 kız çocuğunun elektrikli bisikleti ittiğini görerek dışarı çıktım. Şaka olduğunu düşündüm ilk başta ve ‘Ne yapıyorsunuz, hayırdır’ diye bağırdım. Ardından motosikleti atarak kaçmaya başladılar. Peşlerinden koştum, o sırada bir motosiklet yanlarına gelerek onları bindirdi ve kaçmaya başladılar. Çok rahattılar, sanki kendi mallarını götürüyordular. Gerçekten çok şaşırdım, hatta şaka olduğunu düşündüm. Kameradan görüntüleri izlediğimde ancak olayı anlayabildim." Olay, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Yetkililer, şüphelilerin yakalanması için çalışmalara başladı.

İki Kız Elektrikli Motosikleti Iterek Çalmaya Çalışırken Esnafa Yakalandı3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Starbucks Türkiye'ye yeni ortak geliyor

Starbucks Türkiye'ye yeni ortak geliyor