Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Esenyurt'ta DJ Muharrem Ülker'e Silahlı Saldırı: Eski Patronlarının Tehdidi Altında

Esenyurt'ta DJ Muharrem Ülker'e Silahlı Saldırı: Eski Patronlarının Tehdidi Altında

Esenyurt'ta DJ Muharrem Ülker, eski iş yerinden ayrılarak başka bir mekanda çalışmaya başladığı için eski patronlarının tuttuğu tetikçi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olay sonrası tehditler devam ederken, Ülker'in yeni iş yerine de defalarca silahlı saldırı düzenlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esenyurt'ta DJ Muharrem Ülker'e Silahlı Saldırı: Eski Patronlarının Tehdidi Altında
KAYNAK: İHA

Beyoğlu Gümüşsuyu semtindeki iş yerinden ayrılarak başka bir mekanda çalışmaya başlayan DJ Muharrem Ülker (36), eski patronlarının hışmına uğradı.

Yeni iş yerine geçişinin ardından eski patronlarının tehditleri ile karşılaşan Ülker, Esenyurt İncirtepe Mahallesi'ndeki evinin önünde silahlı saldırıya uğradı.

İlk Tehdit Mesajı: Gereğini Yaparız

Olayın başlangıcı, Ülker'in eski patronları Mehmet Mesut D. ve Veysi T.'nin tehdit mesajları ile geldi. Ülker'e, mesajlaşma grubunda "Sen düşündüğüm yere gitmeyi düşünüyorsan eğer, biz de gerekeni yaparız" içerikli mesajlar gönderen Veysi T., Ülker'in başka bir mekanda çalışmasına sinirlendi.

Saldırı Anı Kameralara Yansıdı

Nisan ayında sabaha karşı Esenyurt'taki evine dönerken, Ülker arkasından yaklaşan bir saldırgan tarafından "Görkem ve Veysi'nin selamı var" denilerek 3 el ateş edildi. Şans eseri yara almayan Ülker, olayın ardından polis ekiplerine başvurdu. Saldırı anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Eski Patronun Sosyal Medya Paylaşımı

Ülker'in şikayeti üzerine başlatılan soruşturma devam ederken, eski patronlarından Veysi T. sosyal medya hesabından "Babalar sözünü tutar" yazılı bir mesaj paylaştı. Bu paylaşım, tehditlerin ciddiyetini gözler önüne serdi.

Yeni İş Yerine Silahlı Saldırı

Ülker'in yeni iş yeri olan Bağcılar Mahmutbey Mahallesi'ndeki mekana, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü saat 01.45 sıralarında bir saldırgan tarafından kurşun yağdırıldı. Saldırı anı kameralara yansırken, mekanda bulunanlar panik içinde dışarı çıktı. Bu olayın ardından Ülker, emniyete giderek yeniden şikayetçi oldu.

Saldırılar bitmek bilmezken, önceki hafta Çarşamba gecesi motosikletle gelen iki saldırgan, Ülker'in çalıştığı mekanın camlarına 5 el ateş açtı. Yine şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Ülker'in şikayetçi olduğu Veysi T.'nin, geçen sene Temmuz ayında iki kadını silahla kovaladığı ortaya çıktı. Kadınları gürültü yaptıkları gerekçesiyle mekandan kovan Veysi T., sokakta silahla tehdit ederek büyük bir korkuya neden olmuştu. Ancak, bu olayda da serbest bırakılmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yüksek Askeri Şura yarın toplanacak

Yüksek Askeri Şura yarın toplanacak